Hem » Hello World

Hello World

Hejsan kamrater eller ska jag säga hello world?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.

Var tvungen att byta tillbaka till WordPress, då jag stötte på problem med ghost. Men nu är jag tillbaka på bloggandets väg. Så nu håller jag på skapa sidor återställer allt jag vill ha gjort med sidan. Såå Hello world!

Kommer från och med nu blogga när jag känner för det. Inte för att jag måste publicera något för att bara.

Sååå? Vad händer i mitt liv. Well vart i Örebro och träffat en kompis och var ute och åt på Natu Sushi, var super trevligt. Åt Bibimbab med kött så jäkla gott, typ matkoma. Jag betalade 115:- kr för maträtten och tycker det var ett bra pris för bra mat.

bibinbab asiatisk mat

Ibland önskar man sig ett mer spännande liv där man vågar utmana sig själv dagligen. Men sånt lever man bara på action film och inget man riktigt kan återspegla. Måendet i sig krånglar allt för mycket för att kunna leva flott. Måendet har ändå vart någorlunda bra, har inte blivit inlagd på ett bra tag. Tar fortfarande stora mängder lugnande för att orka med dagarna och hålla huvudet torrt.

Jag har inte mer att säga idag utöver det som sagts. Så ni får ha det jättebra <3

Vill ni lära känna mig så rekommenderar jag min inte uppdaterade sida om mig.

Dela

4 Kommentarer

 1. september 21, 2021 / 10:12 f m

  Sådär är jag oxå. Jag bloggar när jag känner för det. Ingen kan tvinga någon att blogga varje dag. Så kör din race du 😉

  • Fox
   Författare
   september 22, 2021 / 4:27 e m

   Nej men precis, så är det verkligen ~

 2. september 22, 2021 / 7:34 e m

  Härligt med god mat ^^;

  • Fox
   Författare
   september 24, 2021 / 10:38 f m

   Ja verkligen, rekommenderar starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?